Yarden


Verzeker je van een goed afscheid

Over Yarden

Yarden is 1 van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Ze bestaan inmiddels bijna 100 jaar en hebben bijna 1 miljoen leden. Yarden is betrokken bij zijn leden en is naar eigen zeggen dan ook afscheidsspecialist. De organisatie is door heel Nederland vertegenwoordigd met 102 lokale uitvaartverzorgers in totaal zijn er zelfs 900 medewerkers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen. Yarden is eigenlijk voor iedereen goed bereikbaar door de goede spreiding in Nederland..

Yarden uitvaartverzekering online afsluiten

Online een uitvaartverzekering afsluiten is bij Yarden eenvoudig en goedkoop. Voor een klein bedrag per maand ben je al verzekerd en laat je je nabestaanden niet achter met onnodig hoge kosten. Je rekent eenvoudig de premie van jouw uitvaartverzekering uit op de website van Yarden. Wil je gezinsleden toevoegen? Ook dat doe je eenvoudig en snel via de website van Yarden.

Mijn laatste wens uitvaartverzekering

De mijn laatste wens uitvaartverzekering is uniek in Nederland. Deze verzekering is dagelijks aan te passen aan jouw wensen, of aan een veranderde persoonlijke situatie. Je kunt bijvoorbeeld het verzekerd bedrag aanpassen en de wijze van uitkering. Heb je bijvoorbeeld al eerder een uitkering nodig omdat je ongeneeslijk ziek bent en extra thuiszorg nodig hebt? Dit is geen enkel probleem. Ook kun je eenvoudig kiezen hoe je de uitkering zou willen, je kunt bijvoorbeeld de uitvaart laten betalen maar ook een uitkering in geld is mogelijk. Kortom flexibiliteit in jouw voordeel is mogelijk.

Leden voordeel Yarden

Als je na 2007 een uitvaartverzekering bij Yarden afgesloten hebt dan krijg je ledenvoordeel. Het ledenvoordeel is 10% van het verzekerd bedrag. De voorwaarde is dan wel dat Yarden ook de uitvaart verzorgd.

Mijn laatste wens uitvaartverzekering


Bij Yarden sluit je tegen een aantrekkelijke premie een uitvaartverzekering. Bij Yarden hebben ze 1 flexibele uitvaartpolis voor iedereen, de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Nu berekenen
//]]>